“Persoonlijke aandacht en advies op maat”

“Persoonlijke aandacht en advies op maat”

Fotobehang

Fotobehang

Een unieke sfeer creëren in uw huis of bedrijfspand doet u met fotobehang. Met het wandbreed en naadloos fotobehang kan iedere sfeer kunt u iedere sfeer die u wenst realiseren. Dit fotobehang heeft een zeer hoge kwaliteit en kan tot vijftien meter uit één stuk geleverd worden. Ideaal voor ondernemers met een kantoor, hotel of restaurant. Maar ook als particulier kunt u uw huiskamer, slaapkamer of hal net dat beetje extra geven met dit soort behang.

Ontwerp

De mogelijkheden zijn eindeloos. U kunt zelf beeldmateriaal of een ontwerp aanleveren, bestaande ontwerpen gebruiken of met de designservice een ontwerp samenstellen.

Voordelen

  • Ontwerp op maat;
  • Kamerhoog en tot vijftien meter lengte uit één stuk;
  • Brandwerend en veilig;
  • Duurzaam;
  • Reinigbaar.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze fotobehangservice? Bel ons op 071-205 98 55 of e-mail naar info@veen-schilders.nl.

Wandposter

Woonkamer

Kantoor

Hospitality

Raamfolie

Raamfolie

Raamfolie biedt de ideale oplossing op kantoor, in uw woning, in een werkplaats, winkel en andere denkbare ruimten. Glas- en raamfolies zijn er in vele soorten met ieder een andere toepassing. Raamfolie biedt meer privacy, houdt storend zonlicht buiten of voorkomt rondvliegend glas bij ruitschade. Veen Schilders denkt graag met u mee welke glasfolie het best aansluit op uw situatie.

“Wij leveren op maat, maken gebruik van kwalitatieve producten en brengen de raamfolie vakkundig aan”

Anti-inkijkfolie

U woont of werkt met een raam dicht tegen de straat, heeft een badkamerraam of glaswand en heeft behoefte aan meer privacy. Raamfolie is hier de perfecte oplossing voor en er zijn verschillende mogelijkheden. Wilt u geen inkijk, de inkijk beperken of u raam decoreren met folie? Wij denken graag met u mee om uw woon- of werkgenot te optimaliseren.

Zonwerende raamfolie

U heeft last van de zon op uw werk of in uw woning. Zonwerende raamfolie biedt de oplossing voor de verschillende gevolgen van zonlicht. Het houdt vervelend licht en warmte tegen, voorkomt verkleuring van meubels, wanden en vloeren en houdt UV-stralen tegen. Deze raamfolie wordt ook veel gebruikt voor mensen met een zonneallergie.

Veiligheidsfolie

Rondvliegend glas is vervelend, maar kan ook gevaarlijk zijn. Vooral bij kinderdagverblijven, scholen, hotels, restaurants en andere publieke gebouwen. Door het aanbrengen van veiligheidsfolie wordt het glas sterker en voorkomt u rondspringend glas. Een ander voordeel van raamfolie is dat het inbraakvertragend werkt door het bijeenhouden van het glas.

Meer informatie

Voor meer informatie of advies over raamfolie kunt u contact met ons opnemen via 071-205 98 55 of info@veen-schilders.nl.

 

Anti inkijk folie

Zonwerende folie

Veiligheidsfolie

Raamfolie decoratief

Vloercoating

Vloercoating

U wilt een moderne en onderhoudsvriendelijke vloer voor uw bedrijf of woning. Een vloercoating is watervast, vuilafstotend, goed reinigbaar, hufterproef, antislip en voldoet aan de HACCP richtlijnen.

Verschillende producten

Er zijn verschillende soorten en kleuren vloercoatings met ieder zijn eigen voordelen. Afhankelijk van uw wens en ondergrond adviseren wij u graag welke vloercoating het meest geschikt is voor uw situatie.

  • Epoxy gietvloeren;
  • Betonverf vloeren;
  • Coatingvloeren.

Vloercoatings worden veelal gebruikt in de garage, keuken, badkamer en showroom.

Meer informatie

Bent u geïnterresseerd in een vloercoating en wilt u meer weten? Wij staan u graag te woord via 071-205 98 55 of info@veen-schilders.nl.

Epoxy vloer

Betonverf

Keukenvloer