“Wij zijn flexibel en denken met u mee”

“Wij zijn flexibel en denken met u mee”

Behang wandafwerking

Behang wandafwerking

Er zijn diverse soorten behang als wandbekleding: vinyl-, papier-, vlies-, en glasvezelbehang. Wij helpen u graag met advies op maat, denken mee over het design, het kleurgebruik en de kwaliteit van het behang. Veen Schilders kan u volledig ontzorgen in het bestellen, leveren en naadloos aanbrengen. Heeft u zelf al een bepaald behang in gedachten? Veen Schilders brengt ook uw zelf gekozen behang aan en helpt u met het bestellen van het aantal behangrollen. Weet u nog niet exact wat u wilt? Wij werken met diverse partners waar u heen kunt ter inspiratie.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze behangservice? Bel naar 071-205 98 55. Wij staan u graag geheel vrijblijvend te woord.

Vinyl behang

Papier behang

Vlies behang

Glasvezel behang

Fotobehang

Fotobehang

Een unieke sfeer creëren in uw huis of bedrijfspand doet u met fotobehang. Met het wandbreed en naadloos behang kunt u iedere sfeer die u wenst realiseren. Dit behang heeft een zeer hoge kwaliteit en kan tot vijftien meter uit één stuk geleverd worden. Ideaal voor ondernemers met een kantoor, hotel of restaurant. Maar ook als particulier kunt u uw huiskamer, slaapkamer of hal net dat beetje extra geven met dit behang.

Ontwerp

De mogelijkheden zijn eindeloos. U kunt zelf beeldmateriaal of een ontwerp aanleveren, bestaande ontwerpen gebruiken of met de designservice een ontwerp samenstellen.

Voordelen

  • Ontwerp op maat;
  • Kamerhoog en tot vijftien meter lengte uit één stuk;
  • Brandwerend en veilig;
  • Duurzaam;
  • Reinigbaar.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze fotobehangservice? Bel ons op 071-205 98 55 of e-mail naar info@veen-schilders.nl.

Wandposter

Woonkamer

Kantoor

Hospitality