“De beste keuze
in de regio”

“De beste keuze
in de regio”

Schilders van Veen Schilders

Veen Schilders

Een schildersbedrijf gevestigd in Roelofarendsveen dat dagelijks met meer dan 10 schilders voor u klaar staat, dat is Veen Schilders. Wij bedienen als schilder het gehele Groene Hart, van Amsterdam tot Den Haag. Veen Schilders staat voor kwaliteit en service. Dit doen wij door met u mee te denken tijdens het gehele proces, gebruik te maken van de beste materialen en onze medewerkers regelmatig bij te scholen. Kortom, wij zijn de beste partij voor u in de regio.

VCA-certificering & arbowetgeving

Bij Veen schilders staat kwaliteit voorop, in de breedste zin van het woord. Ieder jaar wordt er met het gehele team verschillende cursussen gevolgd. Voor het aanleveren van nieuwe technieken en productinformatie. Naast het leveren van kwaliteit staat ook de werkomgeving van onze schilders hoog in het vaandel. Er wordt gewerkt via de geldende arbowetgeving en iedere schilder is VCA gecertificeerd

CO2-Prestatieladder

Een onderdeel van duurzaam bouwen is het verminderen van de CO2 uitstoot. Begin 2019 hebben wij ons samen met Akerboombouw aangesloten bij de CO2-Prestatieladder en werken wij naar het niveau 3 certificaat. Dagelijks streven wij met het gehele team door middel van duurzame aanpassingen om zo min mogelijk CO2 te produceren. Wij werken met een groener soort verf, deze is beter voor het milieu.

Particulier & zakelijk

Bent u een particulier, aannemer, vastgoedbeheerder of een andere ondernemer in de Rijn- en Veenstreken? Veen Schilders is de beste partij voor u in de regio. Of het nu gaat om het sausen van een huiskamer of een compleet bedrijfspand, wij staan voor iedereen klaar. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij ieder ondersteunen, adviseren en ontzorgen op het gebied van schilder- en behangwerken.

Regio

Met ons team zijn wij werkzaam in het groot Groene Hart. Zowel voor de zakelijke- als particuliere klant. Met persoonlijke aandacht, advies en flexibiliteit ontzorgen wij u volledig op het gebied van schilder-, behang werkzaamheden en onze specials.